2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu konum yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini Yapı deruni yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve ivedi vaziyet tahliyesini kolaylaştırır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni Yangın Kapısı ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler görüş önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları kullanım düzlükına bakarak, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması süflidaki gibidir

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce verişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık allıkıyoruz.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma ustalıklevi gelir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu, bina yüksekliğine ilgilı olarak Umumi olarak, 2023 seneı itibarıyla 30 metreden elan yüce olan ustalıkyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

kaynağı bileğustalıktir]

Report this wiki page