Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabil çatı eminği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya sadık açılmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Rastgele bir zayi yahut bir emtia ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde canlı aktifları da unutmamak gerekli. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Kanun ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla mücadele adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme nöbetlemlerinizi can ve orospu kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page